Hello Kitty

Ja åter till detta om katter...

I torsdagsnatt sov jag inte hemma, där jag sov fanns bland annat en katt, Doris, som promt skulle sova mellan mina fötter. Visst tänkte jag. Men helt ärligt hur lång tid ska det ta för en katt att "bädda" iordning? Den står och klöser på täcket och jag får klorna i både fötter, knä och vader. Vid 01:15 var hon klar.. Finally!

Klockan 02:01 väckte katten mig igen. Jag hade fått ett sms, och mobilen hade börjat lysa ( hade varken ljud eller vibrator på) Men katten vakna och tyckte det var himla viktigt att väcka mig för de.
Jag passade på att springa på toa med. När jag kom tillbaka hade hon spridits ut sig mer på min plats i sängen. Smidig som en Vässla(?) kröp jag ner för att inte väcka henne, så hon åter igen skulle trampa runt.
Men då börjar hon spinna. Jag putta till henne lite med fötter och knän för att få tyst på henne, men hon verkar gilla sånt, för hon spann bara mer. När klockan stod på 2:22 så önskade jag att hon skulle sluta spinna, och vid 2:25 slutade hon.
Önskningar funkar, så från och med nu så ska jag önska massor av saker=)

Nu var klockan halv 3 och jag fick äntligen sova. Enda till halv 7! då hon började jama och hoppa upp och ner i sängen. Men hon vart lugn till sist. och jag somna om.
Men vid 7 vakna jag av att någon stod och slickade mig på händerna och ögonlocken(!). Ja, det var katten.
Hon var hungrig.
Vid 7:20 gav jag upp, och jag begav mig ut till köket för att ge henne mat. Sen efter det flippade hon utoch hoppa mest runt och skrämde mig (som om det inte var nog med att hon är en klockren kopia av psykokatten i "Djurkyrkogården")
sen dega jag framför tv och kollade Rixmorgon Zoo. sedan vid 8 Begav jag mig hemmåt, långt bort från Doris.

Dock är hon väldigt mysig ibland =)

Nu är Äntligen snart helgen slut, vilket betyder att jag har jobbat klart för denna vecka=) Slutar om mindre än 3 timmar =)
Imorn blir det slapp med film, nån som vill se?

I'm out of here

Kommentarer
Postat av: Tobias

Sicken rolig katt du har :DVilken/Vilka filmer ska du se? vill gärna veta det innan, så att jag kan bestämma mig om jag vill se eller inte se på film med dig =DSimma lugnt!

2008-10-26 @ 11:05:11
URL: http://swe.blogg.se/
Postat av: Jennifer och Linnéa

Hoppas du har en bra dag :)

2008-10-26 @ 11:08:37
URL: http://sweetnothing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0