Life is too short so take that time and appreciate

Stockholm närmar sig med stormsteg
och idag förvandlades jag till Dj =) Jag ska bränna skivor till resan (undra om ngn mer gillar musiken?)
iaf detta kommer bli überbra =)
bara det inte snöar under tiden vi kör för det är inte skoj. Men första snön brukar ju försvinna rätt så fort.
Japp nu är det vinter i mina ögon. det första snön har ju trottsallt landat på Linköpingsmark i efermiddags och kvälen bestod av en liten snöstorm med snöflingor likande bandybollar=)
svårt att hålla sig på vägen med sin bil. men hel kom jag hem

fan vad tråkigt det blev idag, inlägget asså =)

I'm out of here

I'm High On Life

Ni vet den där känslan man får nör man är glad/lycklig
Den där magkänslan, Man är så glad att det gör ont.
Vanligvis hatar jag den känslan, inte för stunden, men dagen efter då man vaknar och inser att det är för bra för att vara sant.
Men ikväll/natt var jag sådär himla glad och fick sådär gött ont i magen, och jag är säker på att imorgon när jag vaknar så kommer det vara den första morgonen efter ett lyckorus som jag inte kommer tänka som jag brukar.

Så Jennys bra vecka fortsätter =)
Denna vecka blir något alldelles extra, Thank god ;)


onsdag: jobb
torsdag: fick ledigt från jobbet= inget att göra =)
fredag: Stockholm
Lördag:mys
Söndag: hubertusjakt

I'm out of here

Jenny, now with a touch of strawberry

Ohja!

Jag älskar jordgubbar. Och tack vara mitt Fanta Strawberry Lipsmacker så smakar mina läppar jordgubb mest hela tiden.
Lucky me!
I'm out of here
Call me =)

I should have taken the other path. Why didn't I do that?

Detta är helt galet!
blir lite putt och förvirrad-Dumma mig

Hello Kitty

Ja åter till detta om katter...

I torsdagsnatt sov jag inte hemma, där jag sov fanns bland annat en katt, Doris, som promt skulle sova mellan mina fötter. Visst tänkte jag. Men helt ärligt hur lång tid ska det ta för en katt att "bädda" iordning? Den står och klöser på täcket och jag får klorna i både fötter, knä och vader. Vid 01:15 var hon klar.. Finally!

Klockan 02:01 väckte katten mig igen. Jag hade fått ett sms, och mobilen hade börjat lysa ( hade varken ljud eller vibrator på) Men katten vakna och tyckte det var himla viktigt att väcka mig för de.
Jag passade på att springa på toa med. När jag kom tillbaka hade hon spridits ut sig mer på min plats i sängen. Smidig som en Vässla(?) kröp jag ner för att inte väcka henne, så hon åter igen skulle trampa runt.
Men då börjar hon spinna. Jag putta till henne lite med fötter och knän för att få tyst på henne, men hon verkar gilla sånt, för hon spann bara mer. När klockan stod på 2:22 så önskade jag att hon skulle sluta spinna, och vid 2:25 slutade hon.
Önskningar funkar, så från och med nu så ska jag önska massor av saker=)

Nu var klockan halv 3 och jag fick äntligen sova. Enda till halv 7! då hon började jama och hoppa upp och ner i sängen. Men hon vart lugn till sist. och jag somna om.
Men vid 7 vakna jag av att någon stod och slickade mig på händerna och ögonlocken(!). Ja, det var katten.
Hon var hungrig.
Vid 7:20 gav jag upp, och jag begav mig ut till köket för att ge henne mat. Sen efter det flippade hon utoch hoppa mest runt och skrämde mig (som om det inte var nog med att hon är en klockren kopia av psykokatten i "Djurkyrkogården")
sen dega jag framför tv och kollade Rixmorgon Zoo. sedan vid 8 Begav jag mig hemmåt, långt bort från Doris.

Dock är hon väldigt mysig ibland =)

Nu är Äntligen snart helgen slut, vilket betyder att jag har jobbat klart för denna vecka=) Slutar om mindre än 3 timmar =)
Imorn blir det slapp med film, nån som vill se?

I'm out of here

OH Lord

I torsdags insåg jag varför jag aldrig skaffat katt.


Don't believe in fairytales. Live them.

Oh idag har jag tagit en trip down memorylane, i lathetens tecken!
uhja

Dagen började med lite Arkiv X tittande <3
och slutade med tillbaka tänkande på gamla serier. Och då kom jag på Sunset Beach, som gick på Tv4. Jag gillade verkligen den serien och jag följde alldelles för inbitet när jag var yngre. Jag måste säga att jag saknar den serien lite faktiskt. Den funka alltid, perfekt att nörda när man tillexempel var sjuk och var hemma från skolan.
Vi alla borde tjata på Tv4 att börja sända den igen, så man då och då kan ta en liten trip tillbaka i tiden=)
Tycker du inte?
Man kan ju inte låta bli att gilla serien. Vem hade inte en liten crush on Cole (Eddie Cibrian) eller Casey (Timothy Adams)??
ja dom är "gamla" men oj oj oj säger jag ;)

Kan fortfarande höra jingel som spelades i början och i eftertexterna, Trumpeter och saker.


"It was more wonderful than anything I have ever known in my entire life. Sunset Beach was such a magical place. Something amazing was always happening... I wouldn't have missed it for the world." - Meg Cummings

Planet Orange- We are players. We are fans. We are the game. Together we are one.

Äntligen är dom tillbaka, ja som de flesta vet är jag lite nerd.. speciellt när det gäller sport.

-Hockeyn är i full gång och den följs till punkt och pricka. Brynäs ligger för tillfället först! =D

-Om jag inte minns helt fel, så var det förra helgen som världscupen i hästhoppning startade, med första deltävlingen i Oslo. Troget kollade jag på, och det kommer jag med största sannorlikhet fortsätta med om jag har tiden.

-NBA är igång =), Pheonix mötte senast igår Charlotte bobcats och vann med 108-111. Försäsongen är i fullgång och dom har 2 försäsongsmatcher kvar. sedan ondagen den 29 oktober är det riktigt och viktigt. Dom möter San antonio Spurs, laget som slagit ut dom i Playoffen de senaste 2 åren, jävla bajslag detdär
Men nu är grabbarna från suns tillbaka, och som jag har längtat.

Detta kommer bli ett bra sport år. det känner jag
Tyvärr har jag inte lika mkt tid till att följa som jag brukar, men försöka hänga med måste man ju.


Fortunately, I have you guys

Oja Annika på jobbet är BÄST!
Hon är vikarie i huset och jobbar endel nätter med mig..
Vi har alltid kul när vi jobbar tillsammans... iaf för några veckor sedan satt vi och diskutera film och olika serier vi gillade. Då kom vi in på Arkiv X och vi insåg att båda vi älskade de... hon sa då att hennes bror hade hela serien på dvd och att hon hade önskat sig hela serien av sin bror till hennes 26 årsdag...
Iaf igår kom hon ingående på morgonen (hon jobbar dag med) och vi pratade lite och hon frågade då om jag jobbade inatt som kommer med, visst gjorde jag de.
Så imorse kom hon ingående, lika glad som vanligt, med en påse i handen. I den låg säsong 1-4 och halva 5 av Arkiv X. Hon hade tydligen träffat sin bror och hon hade då passat på att låna hela serien och då fick jag låna början. JOY!! så nu ska jag nörda så jag senare kan låna resten =)
Annika är bäst, och hennes bror ;)

Annars är det Lollos födelsedag idag. 19 år blir hon och vi saknar henne enormt här i Linköping (jag vet att jag inte bara talar om mig själv, även om jag saknar henne mest). Just nu så är hon någonstans i världen med hennes kille Tony. Hoppas dom har überskoj=)
Congratulations sweetpie!! <3<3


Redheaded Angel

(går)Dagens goda gärning

jag insåg att jag är en ängel, och ja, jag blev även kallad kvällens ängel igår.
Stressad och sen till jobbet begav jag mig hemmifrån vid cirka 20:35, För att innan jobbet åka o tanka eftersom bensinen ÄNTLIGEN är under 12 kronor (11:49kr).
När jag rullar in på macken i Vikingstad och hoppar ut bilen står helt plötsligt en kille i 20 års åldern framför mig. Vart han kom ifrån hann jag inte se eftersom jag var 100 på att jag var ensam på macken.
Iaf han och hans Farfar hade fått bensinstopp och dom hade inte kort utan bara kontanter, och eftersom macken var stängd så kan man ju bara tanka med kort, vilket då jag hade=)
Så Farfar räknade ut att det behövdes cirka 2-3 liter till närmaste mack. Så jag tanka från mitt kort till dom. Ja kalla mig idiot, men jag vart erbjuden en gps som pant så att jag skulle få tillbaka pengarna. Men jag hade ju verkligen inte tid att vänta på att dom skulle komma tillbaka med växel, dom hade bara stora sedlar. Så jag sa snällt att jag hade verkligen inte tid att vänta så det fick va.
Jag började tanka min bil och dom gick tillbaka till sin. Sen kom dom tillbaka o tacka mig igen.
Kul att man kan hjälpa till=)
Jag menar, vem vill stå mitt ute i ingenstans en söndag kväll? Inte jag.

I'm out of here

Spin that record babe

"jag dansar aldrig nykter"

detta är en fras som jag använde ofta på krogen, då jag anser att jag är nykter så länge jag inte har däckat av alla drinkar;)
Men i lördagsnatt insåg jag att jag hade fel...
Jag var nykter, fyllechaffis, och vi var på krogen. Och gissa vem som finner sig själv på mitten av dansgolvet? JO visst var det jag. Insåg att jag dansar ju bara när jag är nykter, även om jag var lite borta pga min medicin (?) fniss, Hade himla skoj iaf, och jag tror jag dansa mest. Fast jag vet inte om man kan kalla det jag gjorde dans, men jag rörde mig iaf någorlunda till musiken

Mer detaljer och bilder från helgen bravader kommer inom kort, för nu är jag på jobbet och har egentligen inte tid att blogga.

I'm out of here

Run Bitch Run

Tidigt förvandlas till sent...

Ja, jag hade planerat en lugnt hemmakväll denna fredag, men ack så jag missberäknade.
Åkte till Ekholmen vid halv 9, där var vi hos elin ett tag, mkt trevligt. Sedan begav vi oss in till stan och hade mys. Jag som sa till mig själv innan jag åkte in till stan att jag inte skulle bli så sen, eftersom min lördagmorgon skulle bli tidig, 08:00...
Men fan klockan ticka på och när man kommer hem från stan så står klockan på 04:30 (?) Jaha vart tog denna fredagnatt vägen??


give me the dream.... and one million dollar =)

uhja nu mår jag äntligen bättre igen =) inte bra , men bättre..
Bra det, för morgondagen består av tandläkarbesök, bankbesök och jobb.

Nu under dagen och kvällen har jag börjat få värsta cravings över att åka till usa. Det är galet.
Jag vill!!!!
Just nu står Los Angeles högst upp på listan.
Så nu måste jag åka=)
Jag drömde bästa drömmen inatt, och jag var i Los Angeles då, de är nog därför jag tänkte på det just idag, fast jag har ju alltid viljat åka dit..


Så nu måste jag jobba sönder mig så jag kan åka. själva resan dit har jag råd med idag, men allt som tillkommer, boende, att leva, shopping =) mja allt det har jag inte råd med ännu..
Jag ska nog spara massor av pengar så jag kan åka till New York och Savannah när jag ändå är där.
En roadtrip genom det stora landet i väst har alltid varit drömmen=) 

Jag tror jag är beroende av att resa, för hade jag tid och pengar så skulle jag inte vara hemma många månader om året.
Ända sedan jag var liten har jag viljat resa jorden runt, o jag vill det fortfarande. Men de får vänta, först blir det Usa-runt.

usch, blir ju galen bara av att skriva om det, nu blir det att lägga undan X-anatl tusen i månaden så jag kan åka sen.
Hmm får se hur det går med de, när jag redan nu försöker lägga undan till flytten... men jag väntar hellre med att flytta hemifrån än att åka till usa igen.
Så innan jag flyttar ska jag resa sönder mig =)

Någon som vill följa med på någon resa?

I'm out of here dude
Peace

Tonsillitis

usch och blä och hat

denna helg skulle bli så mkt mer än vad den var. Det var ÄNTLIGEN min hel lediga helg!!
Skönt trodde jag, men ack så fel.
Det började egentligen redan natten mellan tisdag och onsdag(7-8okt) då jag känne hur min hals typ svullnade upp. Fan tänkte jag och hoppades att jag inte skulle vakna sjuk imorgon på min födelsedag, vilket jag gjorde ... typ. jag hade grymt ont i halsen när jag vaknade på onsdagsmorgonen. Jaja födelsedagen var försen att rädda, knapra halstabletter hela dagen för må bättre in för helgen, lagom att bli sjuk lagom till min lediga helg, speciellt när mna planerat in något varje dag.
I alla fall, fredagen kom och jag vaknade och klev upp efter2 nätters jobb. Jag o mamma åkte till sharpman och shoppade loss, ja det gick över styr!, vi skulle köpa ett par nya ridbyxor till mig men det blev lite till. Vi kom iaf hem glada och jag var X-antal tusen fattigare. Men det var det värt.
Begav mig sedan ner till stallet för att ha dressyrlektion, Gick toppen trotts att jag var trott och inte mådde 100.
Men jag skulle nog aldrig åkt till stallet den kvällen, för när jag kom hem och ur duschen så började helvetet. Jag började må sämre, min hals gav upp och jag kände hur febern började komma. Vid detta tillfälle började jag knapra tabletter (min bästa vän Pamol) (varför låter jag som en knarkare?) Anyway, 2 tabletter ner och jag mådde bra för cirka 1,5 timme sen bestämde jag mig för att försöka sova ganska tidigt eftersom att morgondagen skulle bestå av skoj. Vid cirka23:30 låg jag och skaka i min säng, jag hade fortfarande inte somnat och febern steg, tog 2 tabletter pamol till (man får ta 2 st var 6 timme) och somnade gott. Vaknade åter vid 02:10 och låg då ännu en gång och skakade. Hade någon kommit in så hade de trott att jag hade ett epilepsianfall, ja så allvarligt var de, iaf enligt mig. Kunde iaf inte somna om, fick inte ta några mer tabletter förens 05:30. så jag spenderade natten med att vrida och vända på mig för att hålla värmen och alltid med ett öga på klockan så jag visste exakt när jag fick ta mina kära 2 Pamol. Klockan blev Äntligen halv 6, jag tog då feber för att se vad jag hade, ja kul då, hade över 40 GRADER!! inte konstigt att jag skakat som ett asplöv. Jag ringde min kära mor som jobbade natt, pratade med henne ett tag och sedan tog jag mina Pamol och försökte sova. sov nog typ 10 minuter till den natten, sedan kom mamma hem från jobbet och hon satt hos mig ett tag. då skaka jag inte, dock hade medicinen gjort så min feber sjönk så snabbt så jag vart kokhet, MItt rum var som en Bastu.
Iaf ingen sömn, halsont och 40 graders feber är ingen bra komibation.
Lördagen var den värsta dagen i mitt sjuka liv.
Lördagskvällen som skulle bestått av Bowling och mat med Boodh,Clas o Frippe(KUL), spenderades för min del istället på sjukhuset, sittandes i ett vänterum på tok för länge för mitt tålamod, speciellt när mina pamol, som jag tog var 6 timme, började gå ur kroppen. Med andra ord så steg febern återigen till över 40.(HAT)
Jag låg där i vänterumet i mammas knä och skakade, jag tror jag var borta ett tag, minns iaf inte allt, vi vänta på tok för länge iaf... minns att alla kollade, ja vem skulle inte de, jag trodde jag skulle dö... det gjorde nog de andra med.
Jag såg ut som en människa man brukar se i filmer, ni vet när mna ska avvänja dom droger,n är dom bara ligger där och är okontaktbara. men iaf. doktorn konstaterar att det förhoppningsvis "bara" är halsfluss och väldigt hög feber, så jag fick fler piller att knapra i mig och hade de inte hjälpt tills på måndag skulle jag kontakta dom igen för då kunde de vara Köttelfeber.
Så nu hade jag mkt att hålla reda på. jag knaprar ju redan 6-8 pamol omdagen nu hadee jag ju 3 kåvepenin att få i mig också. Dom är sjukt stora. så lördag och söndag kände jag mig som en knarkare, med feber och halsont.
Idag, Måndag, tyckte jag att jag hade knaprat för mycket piller, så jag la va helt med Pamolen. Nu fick det vara nog.
Så nu har jag bestämt mig, Bara Kåvepenin tills min kropp säger ifrån totalt, men den verkar tycka det är rätt bra. Det värsta är att nu har jag börjat ta den så sjukt tidigt eftersom jag har varit vaken och endast sovit typ 3-4 timmar sedan tordag/fredag. så nu när jag börjar få min vanliga tempratur i kroppen så somnar jag runt 5, går tyvärr inte att somna innnan de, så måste jag ställa klockan på något mellan 7-8 för att ta dagens första kåvepenin. Kul när man ska ta dessa 3 tabletter om dagen i 10 dagar... Not
Sjukt tråkig helg som skulle blivit den bästa, Bowling n' chill på lördagen och Min första hopptävling för denna höst var i söndags, men nej strök mig ju där...
Men alla sms pigga ju upp iaf =) Fick bland annat ett mms från killarna ner i bowlinghallen, genom boodhs mobil, alltid lika kul =)

Iaf Min feber är påväg ner och mina hals hoppas jag blir bättre snart. men jag har verkligen ingen ork i kroppen, efter så många sömnlösa dagar och när man har svullen hals går det inte så bra att svälja , och med högfeber, är man inte sugen på mat, så senast jag åt på riktigt var väll i torsdagsnatt när jag jobbade, ja jag har ju forståss försökt fått i mig lite nu när min feber har gått ner, typ idag och igåt, fruktsoppa har stått högs upp på listan. Provade även mammas köttfärs idag, älskar den vanligtvis men jag var inte hungrig och jag känner ingen smak, men det vara bara att äta för att man skulle få i sig något.
Men imorgon tar vi nya tag, jag känner mig lite hungrig nu faktiskt, ett täcken på att friskhet är påväg? Let's hope so =)
NU ska jag försöka få lite sömn.. imorn är första dagen av mitt nya liv, Nya friska Jenny, för jag hatar att vara sjuk...
Men jag har iaf inte 40 grader längre, yay!!! de 2,5 dagarna jag hade det får räcka, värsta jag vet.

BTW: Brynäs spelade 1-1 idag nere i gbg, men de ligger fortfarande 3 poäng för lhc och på första plats, där dom hör hemma =) hoppas Rögle kör över lhc imorn med.... hm... 6-0
Måste nog höra med viktor när vi ska se någon match... vi skulle ju se massor och det har redan gått 10 omgångar och inte har vi kommit iväg ännu. Dåligt av oss.. Fast Brynäs kommer ju hit den 13nov =)
-Någon som vill med och se Gavin Degraw den 3 Nov i stockholm? Please? *puppyeyes*







I'm out of here
simma lugnt!

I am working my butt off, Thank you lord!

Snabb blogg för jag har lite andra saker för mig^^

jag trodde jag hade sett allt, men ack så fel jag hade,
-för att förstå hela historien får vi spola tillbaka till sommaren då jag råkade zappa mig fram till eurosport 2 där dom visade em i armbrytning, varför ? jag har vid flertalet tillfällen sett olika udda "sporter" på eurosport 2, Men det jag fick skåda idag tar priset, lyssna på detta, jag såg inget mindre än
-VM i TV-spel närmare bestämmt Fifa 08
OH LORD! varför?
kul då, man fick se 2 huvuden (de som spelade) på ena kortsidan av tv, resten av skärmen var av deras Fifa match, det var nog det värsta jag sett!
Varför sända sånt skräp, lägg in lite hästsport istället ;)

Iaf så tänke jag direkt på Dannie, Joel och Ante som JÄMT nörda det under gymnasiet ;) sötnosar där

nee nu ska jag vidare ut i natten

I'm out of here
simma easy vänner =)

Btw Brynäs vann igen ikväll=) vi utökar ;) <3<3

RSS 2.0