If I gave you an apple, would you bake me a pie then?

glad, trött och har ett knäckebröd i halsen.

nåja, det känns som de iaf. Pia som jag jobbar med har varit förkyld i typ månader, och hon har redan smittat mig och jag har blivit återställd, men nu är det på gång igen. redan i söndags började smulorna komma till halsen, nu idag när jag vaknade kändes det som om ett helt knäcke i halsen, så nu håller jag tummarna för att det inte ska bli värre inför helgen. då jobb står på schemat, och kanske något kul på lördagen ;)

för att berätta om något roligare så måste jag ta upp hockeysnackat igen =)
Brynäs vann igår igen! denna gång mot MODO med 5-4 göttans!!
och dom bästa är kvar på toppen =)
Veckans matcher blir allt annat än tråkiga, På Torsdag är det Luleå som står för motståndet, då kommer Storebror hit, han håller ju på luleå, så krig lär det bli;)
Lördagens motstånd står Lhc för dessa matcher är mäkta viktiga i mina ögon, det är nu man har chans att håna folk, dvs om Brynäs vinner vilket jag hoppas o tror ;)

nu ska jag se sytycd =) finalen yay

I'm out of here
simma lugnt

Back where we belong


åh mitt kära Brynäs <3


nerverna var utanför kroppen idag, och ilskan större än någonsin idag under hockeylördag, Brynäs mötte Rögle nere i Ängelholm. och det började inte bra, rögle tog ledningen med 3-0 och min ilska var på topp ;)
Men så plötsligt hände det, det jag väntat på och hoppats på, vändningen kom. Brynäs kom ifatt och vann sedan med 3-4 =) Gkädjen var maxad och jag trodde jag skulle explodera under den sista minuten då rögle tryckte på ganska bra i powerplay, men icke då. Brynäs vann och fick åter 3 poäng och är nu ÄNTLIGEN tillbaka där de hör hemma, på TOPPEN! Japp så är de, Brynäs ligger nu först i tabellen. Visserligen är det långt kvar till slutspel, men brynäs kommer ligga kvar, at least i hope so =)

Firade med en Mackor från Subway till familjen =)

Men nog om de, resten va helgen består av fest, jobb och hästar.
Igår, fredag, var det fest på snickaregatan hos boosik, och det var lika kul som alltid, sen krogen ett kort tag =)
Lollo var hemma från Stockholm, det var mys.
IMorn ska jag skriva igen åt domaren i LA:1. det är ju dressyr tävlingar i Rappestad, sen blir det lite mer jobb

I'm out ofe here
Simma lugnt!

pray for me

Idag är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag =) Idag fredag blir min far 1 år äldre men han ser dock lika stilig och ung ut ännu, inga gråa hår eller slappa muskler så långt ögat nåt. Nej då, hans blondröda svall är kvar och hans kropp lika stark o muskulös as always, det ända som tyder på att han blir äldre är att han tatuering börjar blekna (den gjorde han i Danmark som 20 åring(?))
Grattis Pappa
<3


Igår, torsdag, var det Hockey. Brynäs mötte timrå, och efter fölusten mot Djurgården så var det nya tag idag
Och är det något som är värre än djurgården själv så är det ju detdära praktsvinet Challe Berglund, nuvarande tränare för Timrå och förevigt ett djurgårdäckel. Så nu var det revanschvittring. Spö skulle dom ha, och OM dom fick, Brynäs vann med 3-2 och vi tackar och bockar fr 3 nya fräscha poäng =) bara Lhc som har fler poäng.
Så efter dagens seger mot Timrå är nu jag åter på fötter efter tisdagens förlust. Gud vad jag gillade att se en sur och besviken Challe efter matchen *Evileyes*


idag har jag även hoppträning med jitasnuffs=) kommer bli überskoj, ser verkligen fram imot de.
sen är det fest och krogen =) men först ska jag vara social med släkt o vänner som kommer på besök...


läste något så himla kul, hihi jag citerar:
When did I realize I was God?
 Well, I was praying one day, and I suddenly realized I was talking to myself.

så nu vet ni varför jag är gud ^^

Idag fick jag min lönespec med =) *JOY* så imron kommer lönen in på kontot =)
Så nu ska jag börja spara till en soffa och en ny säng, den gammla börjar gå sönder efter alla nattliga bestyr ;) jag vill ha en rund säng ;) eller jag kommer nog hålla mig till en standard säng, men en rund skulle vara fränt(!). Men vilken kan slå Kingen?

nja det var allt för mig =) Ta hand om er :)

I'm out of here!

Klicka på bilderna för att se dem större, you know you want to ;)


Paranoia = baseless or excessive suspicion of the motives of others

Jag erkänner, lite paranoid har man gått o blivit i sina dar... vet inte om man ska vara orolig eller ta det hela med en klackspark? jag väljer klacksparken..eftersom jag oftast bara är paranoid under en kortare stund, sedan blir jag vanliga jenny igen, men det kommer tillbaka när något lustigt och ovanligt händer.
Som du tillexempel kan läsa om några inlägg längre ner, ni vet när jag blev öronvittne till årets brott ;)

Iallafall, för att komma till gårdagens märkliga händelser. Jag jobbade mellan 21-07. Och vid sissodär 22:30 tiden var jag påväg från en brukare till kontoret (vid denna tid så går jag fortfarande, bilen kommer fram senare) Och när jag går där mitt på gatan mitt inne i Lambohov så hör jag något väldigt högt PANG! Jag vet direkt att det var ett skott som just avfyrats (detta tror jag inte för att jag gick i lambohov, utan för att det lät så) Jag kollar febrilt runt om mig för att se om det är någon mer där, eller om det ligger någon sårad på gatan. men nej, till min förvåning så var jag ensam. Jag började tänka att det kanske var en raket eller nåt, Men borde inte det lyst upp, jag menar det är ju grymt lite lampor i lambohov så det är ju verkligen kolsvart hela tiden. Jag utesluter raketen, med tanke på att det lät precis vid mig och jag inte hade sett något som lysste upp. jag komm till kontoret i en hel bit men lite skakande i have to say, kanske var det för att det var kallt, men men...
Sen tänkte jag att det var nog med största sannorlikhet en bil, ni vet som i alla amerikanska filmer: It was just a car backfire
Men skottet-teorin vore ju lite mer spännande ;)

och inte nog med det så gick jag hela natten, själv i mörkret, med känslan av att vara förföljd. Återigen så märkte jag hur mörkt Lambohov är nattetid. Jag var helt säker på att det viken sekund skulle komma någon bakifrån eller uthoppandes ur en buske, eller att någon äcklig människa skulle stå i någon av de alla trapphusena jag springer i om nätterna.
Det hela blir ju inte bättre när hela stan var begravd i dimma, man såg INGET!
Och Jag gillar inte dimma, jag tänker tillbaka på när jag såg The fog Med Lollo-söt och Paul-Robin i Valdemarsvik. Mördrömmar i 3 månader typ. Lollo tyckte det var skoj iaf, hon skrämmde upp mig varje kväll jag såg henne ;) <3

Men dom lät mig iaf vara ifred och jag kom hem från jobbet helskinnad, dessa läskiga typer till monster.

påtal om monster så var jag och shoppade lite nya filmer idag, till min kommande "ta-igen-mig-period"
-Monster's Ball
-Friday Night Lights
-Varsity Blues

Det blir nog en bra period =) plus att jag har 2 andra filmer i min samling som jag inte hunnit se ännu
-Spiderman 3
-Invincible

Måste bara avsluta inlägget med 2 saker.
1. jag har insett att man aldrig blir trött på att äta på Subway. Ärlig talat, just nu skulle jag kunna offra en arm för att få en finfin macka därifrån. Lätt den godaste "snabbmaten". Detta kan ju bero på att jag älskar mackor och inte är så jätte förtjut i pizza och sånt ;)
2.ALLA måste lyssna in Jon McLaughlin med låten
Beautiful disaster-Bäst ;)

    
Tryck på bilderna för att få dem större,you know you want to :)


I'm out of here

There is not a passion so strongly rooted in the human heart as hockey

japp, nu har det varit igång en vecka lite drygt *JOY*
Elitserien, Finally!!
Brynäsare som jag är kan jag inte vara mer nöjd med starten dom fått ;D
Men redan nu börjar 1000 hockeytankar flyga genom huvudet.
Den stora frågan är ju vilken elitserietränare som får sparken först iår, förra året åkte dom ju på löpande band. Börjar inte det bli lite löjligt?
Och redan kan man läsa om så kallade kriser inom olika lag.
Frölunda förlorade idag sin 4 match ( av 4 möjliga) och jag var nyss inne på aftonbladet.se och läste om frölundas så kallade kris... *puh* media...
herregud!!! säger jag, det är ju 51 omgångar kvar för frölunda. Personligen tror jag på guld för dom iår. But ofc så håller jag en extra tumme för nya fräscha Brynäs;) Det är äkta kärlek de =) Det ska bli riktigt kul att se vad brynäs med sina pojkspolingar kan göra, Jacob ser grymt stark ut i målet och jag hoppas och tror att det kommer sitta i resten av säsongen.

Imorgon är det Djurgården som ska Krossas.
Jag har så himla svårt för djurgården så inget annat än total förnedring räcker, eller aa seger ofc.
jag ser helst att djurgården försvinner ur elitserien, eller iaf får kvala, för åker dom ut så börjar jag undra vad jag ska störa mig på under nästa års elitserie..
Rönnmark, Lärking och Djurgården var förra säsongens STORA hatobjekt. Vilket/vilka blir årets?
och så blev jag ju även smått förbannad alla dessa matchen mot LHC som jag såg när matcherna var så himla jämna och målrika men Lhc drig de vassare strået i förlängningen. då hade jag lust att hoppa framför en buske...

Men åter till årets serie, jag hoppas o tror att det kommer gå bra för brynäs :) dom har inga förväntningar att bära på, mer än fansens. Medans de andra topplaget har media och svenskafolkets kritiserande ögon på sig. Jag menar vilka trodde innan seriens start att brynäs skulle vinna över Färjestad och Hv borta? måste säga att jag kanske var en av de som inte trodde att det skulle öppna så bra, men vi kan ju se tillbaka på tidigare år, Brynäs börjar stark, men faller allt för ofta tillbaka. Men nu känner jag att en ändring är på gång...

Brynäs resultat än så länge har varit mkt bra i mina ögon
3-2 vinst mot Färjestad
1-3 vinst mot Hv71

Djurgården?
mja det återstår att se ;)

Mina förväntningar på denna säsong är höga. Jag vill se bra Hockey, många snygga mål, ett starkt brynäslag, en Jacob Markström som får alla att tappa hakan, en widing som har sin lägstaklass som den klass han hade som högst tidigare(han kan göra snygga saker med en klubba och en puck) och en sjukt jämn tabell (ni vet som säsongen 06-07(?) om jag inte minns helt fel nu) Jag vill även se många livematcher, vilket jag o viktor har kommit överens om att vi ska.
13 november o 26 december är redan inbokade, det är då mitt kära Brynäs kommer till Linköping

Nu kör vi,Full fart!

Btw, snart börjar NBA med ;)
mjo lite sportnörd må jag vara, För Emma är jag och kommer nog alltid att vara NERD. Man får höra lite titt som tätt ett rop som skallar "NERD-ALERT" när man kommer gående i stallet ;)


Well, I'm out of here

It's going down tonight

Ännu en av dessa sömnlösa nätter
-mja det blir ju kanske inte bättre av att jag sitter framför datorn, men men

när man ligger här i Kingen och drömmer sig bort i allt som tillhör proceduren sömn så får jag höra massa öväsen. typ motorcyklar och bilar som gasar runt.. Och då ska ni alla veta att jag bor mitt ute i ingenstans typ..
Antingen är det något inbrott pågång eller en knarkhandel. Jag har ännu inte bestämmt mig för vilket jag tror mest på, men Kvällsjenny (som tar över efter dagjenny runt 7) är helt övertygad om att hon just har blivit öronvittne till historiens brott.
-ja, se så paranoid jag börjat bli, jag talar tillochmed om mig sjäv i 3:dje person

hur som haver, en liten flicka som jag kan inte göra mkt åt det nu, så länge jag inte hör några skott eller dylikt så väntar jag med att ringa polisen ;) men jag har deras nummer uppskrivet på en lapp bredvid Kingen för säkerhetens skull.
-Man kan aldrig vara säker

Andra nyheter från denna helg kan vi samman fatta med 2 ord, PLUS o MINUS

PLUS:
-Fredagens dressyrlektion: gick Grymt bra, trotts att jag enligt eva "somna" stundvis (jag var trött)
-Krogen:
trevlig fredagkväll med trevligt folk
-Dagens Elit-dressyr: duktiga rappestadryttare försvarade rappestads färger väl, jag själv var åskådare och en hjälpande hand till Alexandra och hennes sötnos till hingst, Rubin =).Laget kom 2 (endast 3 poäng efter förstaplatsen) o alexandra vart placerad i varje start=) (även sofia o frida)

MINUS:
- Lördagens uppvaknande:
vaknade varannan timme mellan 06:00-14:30 MORR. och till råga på allt detta så vaknade jag upp till en mycket underlig nackspärr, hur kommer detta sig? vad hände igår?
-Hästar: Min underbaraste skatt, Jita, är halt! NO!! pluttan är halt i höger framben och detta är inte bra, tyvärr inte så ovanligt heller:( någon gång, i värsta fall ett par gånger om året ,så blir hon halt i de benet. Snuffsi


nu bör jag sova, ska upp tidigt imorn när jag ska assistera till domaren i dressyr, tävling imorn och jag är skrivare i klasserna LB:2 och LA:4. Heja Rappestad =)
jag o Monica kommer ha en trevlig stund med finfina ekipage =)

I'm out of here
Snuffsi o jag i sommras

btw, nu hör jag bara bildörrar smälla, dom är nära, nu måste jag spionera lite och se om jag kan få fram vilket brott som begåtts, catch you later ;)

keep'em coming

Mja, detta går fort eftersom jag sitter på jobbet o bloggar =)

för tillfället har jag inget att göra (peppar,peppar ta i trä) *tar i skrivbordet*
men det lär ändra sig vilken minut som helst.

jag har bara en liten sak att berätta, NU har jag ÄNTLIGEN fått veta om tjänsten jag sökt. I GOT IT! så nu har jag jobb hela året ut, och till 95% så har jag till efter sommaren 2009 =D JOY!!

det är gött, speciellt när man har typ världens bästa jobb!! det är ganska krävande men himla skoj

ne nu fick jag larm, så jag måste gå

Simma Lugnt
I'm out of here


She is the reason why I go out of bed every morning

Jitafluff är världens sötaste och bästa ever.. det vet vi ju alla och denna vecka har bestått av jobb(5nätter) o hästar..
Jita har fått massor av nya saker såhär till hösten.

-ett regntäcke
-ett fleecetäcke
-ett ländtäcke
-bakstrykappor
-en ny sadelgjord till hoppsadeln

Lönen? mja den börjar försvinna, sakta men säkert..
fast Eva var snäll och fixade regntäcket och sadelgjorden =) så jag har bara gjort av med pengar på de andra sakerna, plus lite nya saker till mig ;)

nu är det nästan klart iaf, att den 5 okt blir det tävlingsdebut för denna säsong. hoppning står de på schemat men höjd och hur många "klasser" återstår att se. Börjar nog lite lugnt pga av att de är första sedan sommaruppehållet och hoppträningarna är inte i full gång ännu.. men det blir nog skoj
-målet är att vara felfri och hoppa omhoppningen,
 fast jag blir nog nöjd bara det går bättre än i sommras (( typ världsrekord i flest fel ever på en banhoppning))

my love!


här går vi fint i form... NOT! men hon är bäst iaf


Snuffs är bäst!


Nej, nu har det blivit puttinuttit nog
I'm out of here

Btw, var hos niklas o kim med o firade annelies födelsedag i torsdags. Niklas nya tatuering är grymt fin. jag råkade smälla till honom rätt över tatueringen endast ett fåtal timmar efter att han gjort den, OOPS! My bad, SORRY ;)


I just want to make you proud

Oja Malin är typ bäst, det är något jag glömt säga ;)

De flesta som känner mig vet att enda sen jag var en liten knodd, eller aa sen början av tonåren ;), har jag gillat Simple plan. Enda sedan jag hörde en livespelning från japan av låten Perfect så har jag varit såld. Detta var då typ 02-03, låten kom ut 2002 och konserten, som liveinspelningen var ifrån är också från år 2002, fast jag kanske hörde den 2003.. minns inte riktigt men iaf, really got goosebumbs then =) den har varit med mig sen dess och den är bäst..sedan kom de ut med nya skiva år 2004, jag låg hemma och var sjuk, och min bror hade fixat skivan.. jag lyssnade sönder den.. bokstavligen, den är inte med längre pga alla repor ;) iaf och enda sedan dess har jag viljat gå på deras konserter... de hade en i Atlanta medans jag var i usa.. men jag gick inte. och när jag kom hem sen kom de till Sverige men de har aldrig varit någon som viljat gå och själv är ju inte skoj. ja menar, dålig ursäkt och dom har ju varit i Sverige massor, men jag la idéen på hyllan och där har den legat nu väldigt länge, Även fast Robin fick utbrott på mig och undrade varför jag inte frågat han ;). han åkte ju iaf utan mig för några år sen, blä på dig ;)

Men iaf, för att komma till sak, jag sitter iaf och nördar dom ännu... hemma, framför datorn, i duschen, i bilen, i mp3n, ja överallt. Dock har det tyvärr blivit lite mindre på senaste tiden =( dock så lyckas Malin med att få in dom vid alla tillfällen man ser henne. vilket vi alla tackar henne för.
Men iaf, förra helgen/veckan (?) så fick jag ett sms av Malin herself, och hon undrade om jag skulle med upp till Stockholm med henne o josse den 31 oktober och se Simple Plan. and I said YES(!!) ofcourse =)
YAY!!! Äntligen liksom =D
så nu är min simple plan konsert nerplockad från hyllan sissodär 3 år senare.
och gissa om vi kommer ha kul.. det roligaste är att man fortfarande kan alla låtar, every single word



Well I'm out of here
Simma lugnt!

Can you fold a paper airplane, put me in it, and then throw it to the other side of the world? *puppy eyes*

Svaret är med största sannorlikhet Nej... men just nu vill jag.
JAG VILL!! JAG VILL!!
Skulle vara grymt skönt med en liten trip iväg från kalla Sverige, speciellt när man som jag jobbar de kallaste timmarna om dygnet, natten.. varje natt går jag och väntar på att första isen på vägen ska komma fram och att regnet som faller var eviga natt ska förvandlas till snö.. tro mig det känns som om det är nära nu... om det nu skulle hända någon natt så hinner väll det försvinnna innan alla andra vanliga svenssons vaknar i landet... But anyway, tänk vilken natt det skulle vara. jag som älskar mitt jobb o älskar snö,,, fast en strand skulle ju inte sitta helt fel just nu ((mina fötter är isbitar))

Vill någon vänlig själ följa med på något kul äventyr?
Tänk, Sol o Bad, ta det lugnt, leva gött, flyga, springa runt som en galning på flygplatser och shopping i massor!!! ((ett måste på varje resa, man ska alltid ha med sig minst 2 saker hem som man aldrig sett eller haft tanke på att köpa innan, och som man säkerligen ångrar 1 vecka senare.. jag "shoppar" för tillfället på internet för att få dendära utlandskänslan, att ha något nytt som inte är köpt i närmaste stad liksom))
 

Either way, I'm going =) when I have the time n money ^^


I'm out of here.. simma lugnt!

bless you

NYTT REKORD!!!!

4 NYSNINGAR I RAD!

ni vet när man nyser flera gånger i rad utan att ta luft, ja mitt gamla rekord var 3. vanligaste är ju att man nyser 2 ggr sen är det bra va. Och jag har länge funderat på om det går att nysa mer än 3 ggr, o titt på fan idag fick jag svaret. Cirka 2 sekunder och en ond midja senare hade jag det nya rekordet i min hand.
Det där med ond midja, eller aa i midjeområdet, kan förklaras snabbt med att man fick ont efter alla nysningar.
Hur glad jag än blev, så var det hela slut inom loppet av några sekunder. Jag kippa efter andan och gick sedan vidare genom huset. Glad och mäkta stolt över min prestation. Trots att både luft och min känsel i midjan försvann.

Kan man nysa 5 gånger?


I'm out of here


March Surprise versus Quinton

Sjuk o dan, men endå begav jag och Märta (march surprise) och Josse o Quinton oss ut på en ridtur. himla trevligt o mysigt i have too say. Josse är ju även hon som äger Märta.. himla glad att hon frågade om jag ville börja rida henne lite mer regelbundet nu i höst =) tack för en trevlig sväng josse =)

 josse/QuintonMärta


Hade jag inte mått så himla dåligt hade jag ridit Jitus med. Men hon fick Vila idag i stället. Vilket hon garanterat inte lider ett dugg av. får se hur pigg hon är imorgon på hoppträningen, eller aa markarbete över bommar står på schemat, så det blir väll lite mer åt dressyr hållet. Eva är då instruktör, hon är rolig o bra :).Men på söndag är det Hoppträning igen, då med riktiga hinder=) O josse som tränare(se bild) hon är sjukt duktig och man lär sig något nytt varje hoppträning och Jita blir som en ny häst varje gång=)
Senast jag hoppade med Jita var på hopptävlingen den 4 Juli, då lyckades vi ta oss runt banan med flest fel i Historien.. och den senaste hoppträningen hade jag den 8 Juni, den gick SJUKT bra och JIta hoppade bättre then ever och jag var i chocktillstånd på vägen hem från träningen. Hoppas det går lika bra på söndag. fast det blir nog lite lugnt då eftersom hon inte har hoppat på 2 månader. och inte jag heller för den delen. Men det kan ju inte gå värre än senast =) (hopptävlingen) Är iaf sjukt taggad och har sett fram emot detta for a long time now=) FINALLY!!!
En bild på världens sötaste får avsluta detta inlägg (eller fler för hon är så söt o bäst)
I'm out of here


Jitus o jag- trängbanan 2Juli2008 


sober living?

men in my ass..ni är inte nykterister, inte DissarN iaf  ;) /josefin


Vadå jag vet inte vad hon menar?
(dissarN(?) o Emmson)

Hon har sina ljusa stunder den där josse =)


Thayne?

vad an detta?
hur kunde detta ske?
han var ju en av de bästa
=(


Embarrassing? eh..you think!?

Ja, det blir inte bättre asså..
Minns ni den tiden så blogg inte var stort, men det fanns en funktion på flera olika sidor som kallades dagbok (dagens blogg)
Jag satte mig idag och kollade igenom min gamla dagbok aka blogg på en gammal sida som jag inte varit inne på under en lång tid... de första inläggen var från våren 2002.. jag var 12 :O
Behöver jag säga att jag skämdes över mig själv? oh lord, jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta. det vart nog båda till slut.
Det var en lite trip down memorylane vilket är uppskattat, men oj vad pinsam jag var som yngre, mja jag kanske inte är så mkt bättre nu men iaf.
Undra om jag sitter och kollar igenom denna blogg om 6 år och skäms lika mkt. Risk finns. I så fall är det väll för alla engelska ord o fraser jag lägger in.. det gör jag även när jag pratar... det märker man om inte annat i filmen från våran italien resa... dock måste jag säga att jag nog hade bättre engelska (stavning o så)  för några år sedan, det var dock det som var lite mer skoj att se..detta med att jag lägger in engelska i mina meningar, skrifter och mina konversationer är INGET nytt.

Men nog om de, jag har fått en ny lasst. Man skaffar ju några sånna under sin livstid och jag skaffar ett par under mina nattpass på jobbet, först var det mackor o jordgubbsfestis, nu är det Schweppes! OH god it's taste good ^^,
Men inte bara gott att ha till mackan en natt på jobbat, utan det är också bra groggvirke. ;)


finns som soda och mineralvatten


well I'm out of here
simma lugnt!

RSS 2.0