Fortunately, I have you guys

Oja Annika på jobbet är BÄST!
Hon är vikarie i huset och jobbar endel nätter med mig..
Vi har alltid kul när vi jobbar tillsammans... iaf för några veckor sedan satt vi och diskutera film och olika serier vi gillade. Då kom vi in på Arkiv X och vi insåg att båda vi älskade de... hon sa då att hennes bror hade hela serien på dvd och att hon hade önskat sig hela serien av sin bror till hennes 26 årsdag...
Iaf igår kom hon ingående på morgonen (hon jobbar dag med) och vi pratade lite och hon frågade då om jag jobbade inatt som kommer med, visst gjorde jag de.
Så imorse kom hon ingående, lika glad som vanligt, med en påse i handen. I den låg säsong 1-4 och halva 5 av Arkiv X. Hon hade tydligen träffat sin bror och hon hade då passat på att låna hela serien och då fick jag låna början. JOY!! så nu ska jag nörda så jag senare kan låna resten =)
Annika är bäst, och hennes bror ;)

Annars är det Lollos födelsedag idag. 19 år blir hon och vi saknar henne enormt här i Linköping (jag vet att jag inte bara talar om mig själv, även om jag saknar henne mest). Just nu så är hon någonstans i världen med hennes kille Tony. Hoppas dom har überskoj=)
Congratulations sweetpie!! <3<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0